Melisa H.

Melisa Habashi Gazvani
Konto verificeret:
Engelsk - folkeskole
Brønshøj, 2700
70% Responsrate

Jeg hedder Melisa H. Gazvani, og er en 21-årig ung pige fra København, der studerer bachelor i Mellemøstens sprog og samfund på Københavns Universitet. Jeg er en meget initiativ, ambitiøs, smilende, udadvendt og ansvarlig person, hvor jeg samtidig, er meget samarbejdsvillig og tilpasser mig hurtigt nye arbejdsmiljøer med nye mennesker og vil omgås med kollegaerne for at være en god ”familie”.

Jeg er interesseret i at arbejde som mentor i Engelsk og historie på folkeskoleniveau (7.-9./10.klasse), da jeg har haft erfaringer som vikar for folkeskoleeleverne for et par år siden. Hvilke gør, at jeg har nemt ved at interagere mig med børn og unge pædagogisk. I mine folkeskoletider fik jeg altid topkarakter i Engelsk og historie, derfor vil jeg gerne beskæftige mig med dem.
Grunden til jeg har valgt og søge hos jer fordi, jeg genre vil motivere eleverne i at blive bedre til deres fag og fylde de færdigheder de har i Engelsk eller Historie. Desuden har jeg stærke evner inden for sprog og kultur, så de tog fag vil virke passende på mig.Denne tutor har ikke været aktiv i lang tid, og ikke reagerer på beskeder lige nu.
Prøv alternativt følgende anbefalede tutorer:

Tilføj en bedømmelse