Sammen gør vi DIG til den bedste!Cecilie H.

Cecilie H Olsen
Konto verificeret:
Matematik - folkeskole, Engelsk - folkeskole, eng
Græsted, 3230

Mit navn er Cecilie, jeg er 18 år og går i 2.G på Handelsskolen Knord Hillerød. Jeg klarer mig forholdsvist godt og er udover den normale undervisning en del af Masterclass-holdet. På dette hold arbejder vi meget med problemløsning af forskellige udfordringer for nationale, såvel som internationale virksomheder.

Jeg er som person meget initiativrig og har altid mange ideer, og er altid frisk på at løse nye udfordringer. Jeg er en person, der går meget op i at folk omkring mig har det godt, både i faglige og sociale omkredse. Dette betyder, at jeg altid sørger for at være åben for andre og deres holdninger. Jeg opererer på baggrund af dette som frivillig i Ungdommens Røde Kors, og er med til at planlægge weekend- og sommerlejre for socialt udsatte børn og unge.

Derudover har jeg i tre år arbejdet i Dagli’ Brugsen Smidstrup Strand, hvilket har lært mig at tale med mennesker fra alle sociale lag, høj som lav. Derudover er Smidstrup strand jo meget turistpræget, og derved har jeg også lært at kommunikere med mennesker med mange forskellige nationaliteter.

Jeg har tiden, lysten og evnerne til at lære fra mig! Jeg mener at vi kan gøre dig til den bedste!Denne tutor har ikke været aktiv i lang tid, og ikke reagerer på beskeder lige nu.
Prøv alternativt følgende anbefalede tutorer:

Tilføj en bedømmelse