tålmodig matematik og biologi undervisning af uddannet lægeMathias K.

Mathias K.
Profil verificeret:
Medicin Universitet studiet, Matematik - folkeskole, Biologi - grundskole
Aarhus N
200kr - 200kr per 60 minutter
om eftermiddagen, om aften, weekend
100% Responsrate
11h Gennemsnitlig svartid

Jeg har mange års undervisningserfaring, både som lektiehjælper på kommunale biblioteker i Århus og København, og som underviser medicin studiet på universitet.
Tager det i hvad end tempo du har brug for, er yderst tålmodig og har stor erfaring med forskellige pædagogiske analogier til at fremme forståelsen.

Tilbyder undervisning i matematik på folkeskole niveau og Matematik C(1. g niveau).
Underviser desuden i biologi på folkeskole niveau, B og C niveau.

Endelig tilbyder jeg hjælp til fag på medicin studiet. Har specifikt hjulpet studerent med hjælp til skriftlig eksamen indenfor almen fysiologi, lungefysiologi, elektrofysiologi, kardiologi og hjertefysiologi(herunder aflæsning af EKG), samt dele af intern medicin. Har du et andet fag på medicin studiet du mangler hjælp til, så er du dog mere end velkommen til at skrive.

Er uddannet læge og arbejdet som forsker ved Skejby sygehus. Men har savnet at undervise, særlig i fysiologi(særlig medicinsk), basale matematik og biologi - da den bare er super fascinerende når man forstår det.

Tager 200 kr. per påbegyndt time.
Udøver pga. corona omstændighederne kun online hjælp, og kan på nuværende tidspunkt kun tilbyde det skriftlig, dvs. ikke "live" over skype eller zoom. Mine tidligere elever, og medicin studerende jeg har undervist, har sendt mig specifikke opgaver, som jeg så har forklaret indgående og grundigt (herunder tankegangen bag, teorien bør kendes, og hvordan det intuitivt kan forstås). Ved at få en håndgribelig og intuitiv forklaring, kan selv de sværeste koncepter gøres forståelige for enhver.Kontaktformular