Nicolai N.

Nicolai N.

Responds within 12 hrs, to 10% of messages
10% 12 time

Nicolai N.

Matematik A-B / Fysik B privatunderviser

  • -
Undervisningsfag:

Kontaktformular

Denne tutor er ikke aktiv.

Denne tutor har ikke været aktiv på det seneste. Find en anden tutor, der med større sandsynlighed vil svare på din anmodning.

Søg en anden tutor

Beskrivelse

Hej.
Jeg hedder Nicolai, og jeg er lektiehjælper / privatunderviser / underviser i matematik, og/eller fysik. Jeg er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Jeg har arbejdet som lærervikar på forskellige folkeskoler, været privatunderviser i 10 år, og jeg har været hjælpelærer i 3 kurser på Danmarks Tekniske Universitet. Lige nu har jeg desværre ikke tid til undervisning, men normalt, når jeg underviser i Matematik A, plejer jeg altid at gennemgå eksamensopgaver da jeg synes at det er det der giver de bedste resultater for de elever jeg før har undervist, op til eksamen. Det er nemlig mest typeopgaver som går igen, år efter år.

Jeg kan derfor anbefale at du tjekker www. eduvers.dk ud, en side jeg lavede for nyligt, hvor alle opgaverne til eksamensættene i Matematik A faktisk er løst og forklaret vha. video optagelser, lidt ligesom hvis man sad med en privatunderviser. Derudover er der lektiehjælpere der svarer på dine spørgsmål online, nok også bedst i coronatiden her :) Og så er prisen for at få adgang ikke engang hvad det ville koste at have bare 1 privat undervisningstime. Så jeg kan på det højeste anbefale at du lige overvejer den mulighed. Har faktisk lige lavet en 30% rabatkode hvis du har lyst til at prøve det: RABATKODEN30