Matematik / Fysik privatunderviserNicolai N.

Nicolai Nielsen
Profil verificeret:
Matematik - gymnasium
København
Lektiehjælp også muligt via Skype/online
70% Responsrate
24h Gennemsnitlig svartid

Hej.
Jeg hedder Nicolai, og jeg ser frem til at være din lektiehjælper / privatunderviser / underviser i matematik, og/eller fysik. Jeg er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Jeg har arbejdet som lærervikar på forskellige folkeskoler, været privatunderviser i 10 år, og jeg har været hjælpelærer i 3 kurser på Danmarks Tekniske Universitet. Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med både matematik og/eller fysik på både folkeskole-, og gymnasie niveau, indenfor alle fysikkens og matematikkens grene.
Jeg har også selv haft matematik og fysik på A-niveau da jeg gik i gymnasiet, så jeg ved hvad der kræves og jeg kan direkte vejlede dig i dine lektier, større opgaver (SRO, SRP), eksamener og rettelser. Fokus vil være rettet efter din målsætning, dvs. der er både plads til et specifikt forløb tilpasset den nuværende eksamensform, eller til en dybere forståelse og opgavehjælp.

Pris: kr. 110/t.

Sted: Vi kan enten mødes hos mig i Indre By, hos dig eller på et bibliotek i Københavnsområdet. Online undervisning / hjælp er også en mulighed. Jeg glæder mig til at møde dig :)KontaktformularTilføj en bedømmelse