Mariana P.

Mariana P.

Svarer inden for 22 timer på 100% af beskeder
100% 22 time
Tager imod nye studerende

Mariana P.

Tager imod nye studerende

Learn and improve your Spanish with an Argentine creative tutor

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  200 kr/time
  • Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Pris Fra 200 kr/time
Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Undervisningsfag:
Beskrivelse Referencer

Beskrivelse

I am 33 years old. I am from Patagonia, Argentina though living in Copenhagen since August 2019, when I decided to try life in Denmark with my Danish partner.

I am a professional actress and a drama and English teacher. I have experience teaching language to people of different ages and backgrounds through creative activities and classes.

I am very aware of how difficult learning a new language can be: I am myself experiencing it by learning Danish!
So, I understand that the most important is not always perfect grammar but the skill of using the language ASAP.

*The value of the session adjusts to the type of work we need to do. For example, a tailored plan with specific exercises for an exam can require more preparation than sessions to train your speaking skills. We can discuss this in our first session.

Do not hesitate to contact me if you have any questions :)

I am looking forward to working together to reach your goals!

Kindly
Mariana

Referencer (5)

Johanne J.

Johanne J.

Uverificeret reference

Mariana er en enormt kompetent og engageret tutor. Jeg føler mig tryg og opmuntret til at forsøge at udtrykke mig på spansk og samtidigt er vores sessions også vildt hyggelige og afslappede. De gange, hvor jeg selv har været uforberedt eller haft meget om ørene eller manglet motivation, formår hun at komme på sjove og kreative idéer til undervisningen alligevel. Jeg har kun rosende ord tilovers for Mariana og kan varmt anbefale tutoring hos hende!

Sura A.

Sura A.

Uverificeret reference

Utrolig sød og hjælpsom tutor! Hun sørger for at du føler dig tryg under hele forløbet, og derfor bliver man ikke selv bange for at lave fejl. Hun møder altid forberedt op til undervisningen og er åben for at man selv kommer med input om hvordan man synes at undervisningen skal forløbe. Jeg er helt klart blevet meget bedre til det spontane spansk efter mit forløb hos Mariana, som var mit mål. 5 ud af 5 stjerner herfra!

Sofie B.

Sofie B.

Uverificeret reference

Virkelig sød underviser, som forbereder timerne efter behov ☺️ Meget venlig og imødekommende og man føler sig tryg som elev.

Katey B.

Katey B.

Uverificeret reference

Jeg vil helt klart anbefale Mariana. Hun har hjulpet mig med spansk B og hun skal helt sikkert hjælpe mig igen når jeg skal læse videre til A. Man føler sig helt tilpas og føler intet pres til noget man ikke har lyst til. Hun er rigtig god til at få en til at slappe af og så er hun bare rigtig rigtig sød. Mariana møder forberedt op og har små øvelser med til timen.

Claire B.

Claire B.

Uverificeret reference

Mariana er en fantastisk tutor! Hun kommer velforberedt og er indstillet på at hjælpe dig med præcis de ting, som du finder svært eller ønsker at arbejde videre på. Hun er SÅ sød og får dig til at føle dig godt tilpas hvor nu befinder jer. Disse kvaliteter betyder meget, når man skal snakke spansk med en fremmed, især hvis man føler sig lidt usikker. Hun hjalp mig med min spansk eksamen til universitetet og jeg kunne ikke være gladere for mit forløb med hende!