Mathilde M.

Mathilde M.

Mathilde M.

21-årige med passion for at lære fra sig

  • -
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Hejsa,
Mit navn er Mathilde og jeg er 21 år. Til dagligt arbejder jeg som lærervikar i indskolingen og mellemtrinnet, og har flere gange været sat på som fastvikar i længere perioder. Til september starter jeg på biokemi-studiet på KU, hvilket jeg glæder mig meget til. Mine store interesserer og spidskompetencer ligger nemlig inden for biologi, kemi og matematik. Derudover er jeg også meget sproglig - især i engelsk (og dansk), hvilket jeg har talt flydende siden 11-års alderen. Jeg har altid været meget nysgerrig som person, og både historie og samfundsfag har altid haft min interesse. Jeg er stor tilhænger af jo flere spørgsmål jo bedre - med nysgerrighed kommer man længst og lærer samt udvikler sig mest.

Jeg har selv rejst en del både på egen hånd, men også med venner/familie. Derudover har jeg boet i New Zealand, hvor jeg arbejdede som au pair og passede to små piger. Dette har også givet en masse erfaring samt beriget med gode oplevelser.

Jeg har været mentor før, hvilket jeg var rigtig glad for, og håber at jeg kan komme til igen. Derudover hjælper jeg også ofte mine yngre søskende i 9. klasse og 3.G med diverse fag.

OBS! Jeg har gået på Nærum Gymnasium årgang 2015-2018 med linjefag biologi A, matematik A, fransk A, idræt B og Engelsk B og har efterfølgende suppleret med både kemi B og fysik B.

Skriv endelig, hvis I har nogle spørgsmål.
Jeg håber på at høre fra jer.