CELTA certificeret englesklære med engelsk som modersmål og 3 års internationalt undervisningserfaringRebecca N.

Rebecca N.
Profil verificeret:
Engelsk, Engelsk - Begynder, Engelsk - adgangseksamen, Engelsk - gymnasium, Engelsk - folkeskole, Forretningsengelsk, Engelsk - certifikater
København, Frederiksberg, Hvidovre
Lektiehjælp også muligt via Skype/online
200kr - 250kr per 60 minutter
om formiddagen, om eftermiddagen,
Lektiehjælp, der hvor du ønsker
tilbyder også holdundervisning
75% Responsrate
7h Gennemsnitlig svartid

Hej, jeg hedder Rebecca! Jeg har en Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages, som er den mest anerkendte engelskundervisnings-kvalifikation i verden.

Jeg tilbyder fysisk undervisning i Hovedstadsområdet og online undervisning uanset hvor du befinder dig!

Jeg er underviser fordi jeg synes alle fortjener positive læringsoplevelser. Alle har noget at tilbyde, MEN vi har desværre ikke altid muligheden for at udfolde os i løbet af skole/uni/arbejdsdagen på den måde vi har bruge for. Der er her at jeg som tutor kommer ind i billedet.

AT GØRE DET PROFESSIONELT - MIN ERFARING
Jeg har engelsk som modersmål og 3 års undervisningserfaring – og jeg elsker det engelsk sprog og brænder for at gøre faget spændende og relevant for eleven.

Jeg er en CELTA-certificeret underviser i engelsk som andetsprog. CELTA står for "Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages" og er den mest anerkendte engelskundervisningskvalifikation i verden. Jeg tog certificering i Cambridge, og modtog karakteren ”præstation der er højere end for at opfylde bestået niveau".

Jeg er kun tutor i engelsk, da jeg synes at, man skal have undervisnings-kompetencer i det man underviser i. Gennem min uddannelse og praktisk undervisningserfaring har jeg opbygget en række kompetencer inkl.:
• Dansk til engelsk oversættelse
• Skrivning af essays
• Korrekturlæsning
• Træning til den mundtlige eksamen
• Bachelor
• Speciale
• Synopsis
• Forretningsengelsk
• Engelsk på universitetsniveau
• Grammatik
• Udtale og fonetik
• Udvidelse af ordforråd
• Evaluering af elevernes fremskridt og tilpasning af forløbet
• Tilpasning af materiale og aktiviteter til forskellige behov og læringsstile f.eks gennem musik, fysik lege, at gøre ting med hænderne, at øve prøver, at gå rundt og opleve det man snakker om

AT GØRE DET TRYGT
Gennem min erfaring har jeg lært at de fleste er bedre til engelsk end de tror – opbygning af elevens selvtillid er en stor del af at være tutor. Derfor ligger jeg meget i at skabe et trygt rum, der opbygger elevens lyst til at lære. Under min uddannelse modtog jeg den højest karakter for at etablere personlig kontakt til eleverne og udvikler deres motivation - en af min nuværende elever spørger hver uge om at jeg ikke kan blive til aftensmad!

AT GØRE DET SJOVT OG RELEVANT
Det kunne være at dig/dit barn har brug for en tutor fordi der p.t. bliver undervist på en kedelig måde. Derfor ligger jeg meget vægt på at personliggøre det der arbejdes med til noget der tager udgangspunkt i elevens interesser og indlæringspræferencer, så vi genfinder motivation!

En af min tidligere elever var stor fodboldfan, og arbejdede med den passive form i skolen. Det var kedeligt, så vi deltog i en konkurrence hvor man skulle skrive en artikel om sit yndlingsfodboldhold. Han vandt konkurrencen og fik en trænings trøje sendt til ham. Det var han selvfølgelig meget glad for - også fordi vi arbejdet med noget han var interesseret i, som han kunne se mening med at lære, og hvor han havde følelsen af at have opnået noget.

Den glæde skal vi også finde sammen!

Jeg glæder mig meget til at møde dig/jer!billeder og certifikaterKontaktformular