Empatisk tutor til at gøre en forskelSøren A.

Søren A.
Profil verificeret:
Engelsk, Matematik - folkeskole, Matematik - gymnasium, Fysik - gymnasium, Dansk, Samfundsvidenskab - gymnasiet
København
Lektiehjælp også muligt via Skype/online
120kr - 160kr per 60 minutter
om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Lektiehjælp, der hvor du ønsker
tilbyder også holdundervisning
80% Responsrate
4h Gennemsnitlig svartid

Jeg kan selv sætte mig ind i den bedrøvende situation, det er at være frustreret over et fag, en aflevering eller lektier til dage eller dagen inden man skal bruge det. Jeg kan huske de travle eftermiddage/aftener man havde sat sig for sent ind i tingene, og ikke fik det optimale ud af det..

Jeg er nu med mine 23 år selv i gang med at læse turbokurser henover sommeren, hvor mine frustrationer står klart som levende billeder i min erindring. Det, at en tutor/hjælpelærer ikke bruger den fornødne tid, på at sætte sig ind i et enkelt individs problemstilling gør intet andet end at øge frustrationen.

Jeg har i forbindelse med min tid på gymnasiet i Viborg, været en del af det, vi kaldte for "Det Rullende Gymnasium", hvor jeg, med én anden med-studerende, var ude på folkeskoler og underviste 7.-9.-klasser i Engelsk.

Den her oplevelse var så positiv for mig, at jeg har været nødt til at søge ad disse baner når tiden var til det. Det er den nu.

Nu er det her min måde at retribuere mig selv fra den gang jeg sad i de situationer. At kunne hjælpe andre ud af den frustration og tilbage på sporet ville betyde alverden for mig. Jeg synes (set i retrospekt..), at al viden er vigtig, da man jo ikke ved hvad morgendagen bringer, eller hvad man skulle få lyst til at arbejde med i fremtiden.

Den støtte jeg ville kunne som tutor, er en støtte jeg ville ønske jeg havde fået, da jeg selv gik i skole.billeder og certifikaterKontaktformular