Skarp og ung mand med store ambitioner for din eller dit barns læringPeter H.

Peter H.
Profil verificeret:
Matematik - folkeskole, Matematik - gymnasium, Samfundsvidenskab - gymnasiet, Dansk, Fysik - gymnasium, Kemi - gymnasium, Engelsk - Begynder, Engelsk - folkeskole, Engelsk - gymnasium, Historie, Religion
Odder
Lektiehjælp også muligt via Skype/online
200kr - 200kr per 60 minutter
om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
100% Responsrate
8h Gennemsnitlig svartid

Hej

Jeg hedder Peter Henneke, og jeg er 20 år gammel.
Til daglig arbejder jeg som lærervikar på tre folkeskoler.
Jeg har desuden også meget erfaring som lektiehjælper, da jeg både har undervist folkeskole- og gymnasieelever.

Sammen med en kammerat har jeg startet firmaet Odder Lektiehjælp, der netop yder lektiehjælp til folkeskole- og gymnasieelever - både i online og fysisk form.
Prisen på lektiehjælp afspejler, at vi modsat nogle andre lektiehjælpere, betaler skat af den lektiehjælp vi yder, men…

TILBUD!

Netop nu kører vi en tilbudsperiode, hvor vi arbejder til kun 199 kr. i timen indtil sommerferien, hvis du begynder at modtage lektiehjælp indenfor de næste 9 dage. Der er ingen bindingsperiode, og som om det ikke var nok, smider vi også en gratis og uforpligtende prøvetime efter dig.


Du som elev skal vide, at jeg gør en ære i at sætte dine behov først, og at møde dig på dine præmisser, hvilket gør, at jeg er meget fleksibel med arbejdstider. Jeg har gode erfaringer med denne fleksibilitet, da mine kunder sætter stor pris på den.
Mht. fag, kan jeg undervise i alt på folkeskoleniveau med undtagelse af fransk og tysk.
På gymnasialt niveau kan jeg undervise i alle fag jeg har haft på pågældende niveau eller lavere niveauer. Eksempelvis kan jeg godt undervise i Fysik C, hvor jeg fik 12, men jeg kan ikke undervise i Fysik A, da det er på et højere niveau.
Når det gælder mit generelle faglige niveau er det højt, da jeg kom ud af gymnasiet med et snit på 11,9 (uden hurtigstartsbonus).

Skriv til mig på peterhenneke21 @gmail.com (der er ikke mellemrum i den rigtige mail, men sitet giver bøvl) eller på 61663397

Jeg ser frem til at samarbejde med dig og give dig en succesoplevelse i skoletiden.Kontaktformular