Christina V.

Christina V.

Christina V.

Fysik studerende fra AAU og sprogentusiast underviser i fysik, matematik og tysk

  • -
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Mit navn er Christina, jeg er 21 år, og jeg studerer fysik og matematik på Aalborg universitet på tredje år.
Jeg underviser på folkeskole og gymnasieniveau op til matematik A, fysik A og tysk B.
Jeg tager 250 kr. i timen for matematik- og fysikundervisning, og 150 kr. i timen for tysk undervisning.
Jeg afsluttede STX i 2020, med et gennemsnit på 11.3.
Har erfaring med autisme og udfordringer udover det faglige.
Underviser også hos gotutor og superprof, hvor jeg jævnligt får elever
Undervisningen kan både finde sted online, hos mig, (Myrdalstræde, Aalborg øst), eller hjemme hos dig, sålænge det er tæt ved Aalborg.

På studiet har jeg dagligt kompliceret matematik og fysik mellem fingrene, og kan derfor hjælpe op til A-niveau med at forstå komplicerede naturfænomener og logikken bag matematikken.

Tysk kan jeg hjælpe med i folkeskolen og op til B-niveau i gymnasiet, hvor jeg afsluttede med 12. Siden har jeg brugt meget tid på at forbedre sproget, og kan nu tale det frit og næsten flydende.
Jeg nyder at undervise i tysk, hvor jeg kan dele ud af mine erfaringer om, hvordan man nemt og effektivt kan lære at tale sprog på en sjov måde, uden at grammatikken skal spænde ben for en. Jeg fokuserer rigtig meget på at udvide ordforråd og opbygge selvtillid til at tale frit, i et afslappet rum hvor man skal turde fejle, og den fornemste opgave er at få sit budskab igennem og ikke at blive misforstået.
Samtidig kan jeg hjælpe med skriftligt at give en forståelse for grammatikken, der danner fundament for sprogets opbygning.

Jeg har altid været nysgerrig og glad for at lære, og vil meget gerne hjælpe andre med at finde samme glæde og motivation for at tilegne sig ny viden, og har en masse tricks i baghånden som jeg vil elske at dele med andre, både fra min studietid på uni og min gymnasietid på STX, hvor jeg snittet på 11.3 kom alene fordi jeg er nysgerrig og synes det er sjovt at lære.

Når jeg ikke har travlt med studie, nyder jeg at synge (klassisk, synger i Aalborg domkirkes kantori), danse, lære nye sprog (har gang i både fransk og portugisisk for tiden;), tegne eller læse en god roman:D