Solvej K. Verificeret identitet

Solvej K.

Svarer inden for 1 time på 100% af beskeder
100% 1 time
Verificeret identitet
Tager imod nye studerende

Solvej K.

Tager imod nye studerende

Styrk dine evner i matematik og fysik i et trygt rum

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  200 kr/time
  • Foretrukne tider: om formiddagen
Pris Fra 200 kr/time
Foretrukne tider: om formiddagen
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Jeg kan hjælpe med matematik og fysik på gymnasieniveau og folkeskoleniveau. Jeg har mest erfaring som tutor på gymnasieniveau. Jeg har en Ph.D. i fysik, og derudover har jeg undervist i matematik på både gymnasiet og universitetet samt har flere års erfaring med tutoring og lektiehjælp.

Der kan være rigtig meget skam forbundet med matematik, hvis man føler at man ikke kan følge med i matematiktimerne. Jeg forsøger at skabe et trygt rum, hvor der ikke findes “dumme spørgsmål”. Der er ingen skam over at synes at matematik er svært at forstå. Vores veje her i livet er alle unikke, og min opgave er at møde dig der, hvor du er nu, og give dig den hjælp, du har brug for for at komme videre.

Når tiøren pludselig falder, kan matematik faktisk være ret sjovt. Det tager ofte lidt tid for de nye abstrakte koncepter at bundfælde sig, så hvis du skal op til eksamen her til sommer, kan det være en god idé at gå i gang med forberedelsen allerede nu.

Jeg opholder mig for tiden i Australien, og udbyder derfor kun online lektiehjælp. Da der er en ret stor tidsforskel (+8 timer), kan jeg umiddelbart kun tilbyde lektiehjælpe i følgende tidsrum, dansk tid:

Om dagen til og med kl 14.00 (dansk tid)
Om natten fra kl 24.00 (dansk tid)

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, og så kan vi se om vi kan finde et tidspunkt, der passer til os begge.

Jeg tager som udgangspunkt 200 kr i timen. Hvis et længere forløb er ønsket, kan vi aftale en mængderabat.

Skriv gerne hvilket fag og niveau du har brug for hjælp i, og om du skal til eksamen til sommer.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Solvej

Typer af lektioner

Standard lektion

200 kr / 55 min