Hvordan fungerer meet'n'learn?


Jeg er elevFor elever

Jeg er tutorFor tutorer

Find tutorer i dit område

Kontakt tutorer direkte via deres profil

Erfarne tutorer finder du nemt ved at bruge søgefeltet. Kan du godt lide en profil, kan du benytte kontaktformularen og sende meddelelsen direkte til tutoren.

Tilmeld dig hurtigt

Du kan tilmelde dig meget hurtigt både gennem dine sociale medier eller ved brug at din email og en adgangskode. Du kan starte en samtale med en tutor via hans /hendes profil på ingen tid.

Det er gratis!

For dig som elev koster det ingenting at bruge Meet'n'learn. Du kan søge, finde og kontakte en tutor helt gratis. I aftaler selv prisen for undervisning.
Læs videre

Ofte stillede spørgsmål fra elever og forældre

Jeg blev ikke kontaktet af en tutor endnu. Hvad skal jeg gøre?

Bare rolig! Oprette en anmodning og nå et stort antal potentielle tutorer i nærheden af dig. Interesseret tutorer vil derefter kontakte dig. Klik på knappen "+ Opret anmodning" og udfyld formularen. Spar tid og nerver og lad tutoren finde dig.

Får tutoren mine kontaktoplysninger på en direkte måde?

Nej. Dine kontaktoplysninger er beskyttet og kan kun låses op ved at kommunikere med dig. Ved manglede reaktion eller afvisning af anmodningen bliver dine kontaktoplysninger altid skjult.

Er der også online lektiehjælpe på meet'n'learn?

Ja. En række af tutorer giver også muligheden via Skype og andre online løsninger. Du skal blot aktivere "lektiehjælp via Skype / Online" i søgefeltet, og du kan straks finde online lektiehjælp.

Del din viden og tjene på det

Opret din profil - gratis

Registrering på meet'n'learn er gratis.
Opret din profil som tutor for den by, hvor du underviser, med alle de fag, som du gerne vil undervise i. Med et billede og en personlig besked om dig er et godt første indtryk garanteret.

Find nye elever

Lektiehjælp søgende elever og forældre vil nu finde dig i søgeresultaterne på meet'n'learn. De vil sende dig anmodninger om lektiehjælp direkte via kontaktformularen på din profil. Ud over de direkte henvendelser, vil du modtage åbne anmodninger, fx når en anden tutor har afvist en anmodning. Dette øger antallet af anmodninger i høj grade for dig. Brug den!

Opbyg et godt ry

Giv lektiehjælp og hjælp eleverne i skole for at få det bedre.
Med en meningsfuld profil får du flere henvendelser fra eleverne. Få anmeldelser og referencer fra dine elever til at opnå en troværdi profil. Opbyg et godt ry og vis, hvor godt du er til at forklare og undervise. Hjælp andre og tjen penge på det.
Med en aktiv pakke kan du låse op for anmodninger med det samme og kommunikere ubegrænset med eleverne.
Læs videre

Ofte stillede spørgsmål fra tutorer

Hvordan finder jeg nye elever?

Med oprettelsen af din profil på meet'n'learn finder elever og forældre dig!
Du bliver vist i søgeresultaterne på meet'n'learn for din by og de fag du har angivet. For at forøge din dækning af din profil endnu mere, bliver du også vist på Google med både din by og dine fag. Dette kan du slå fra, hvis du ikke ønsker det.

Hvordan kommer man i kontakt?

Elever og forældre kan skrive til dig direkte via kontaktformularen på din meet'n'learn profil. Disse direkte anmodninger er udelukkende rettet mod dig og kræver ikke nogen registrering eller login af eleven.
Bortset fra direkte anmodninger vil du også få udestående forespørgsel. Disse er lektiehjælp anmodninger eller anmodninger afvist af andre tutorer. Åbne spørgsmål er synlige for alle og låses op fra højst 5 tutore.

Hvorfor skal jeg betale for at låse op for anmodninger?

For at give din lektiehjælp karriere det tilsvarende løft, er du nødt til at aktivere en pakke.
Med en aktiveret pakke, bliver du ikke kun vist på de første sider af søgeresultater på meet'n'learn men vil endda blive listet på profiler af andre tutorer. Dette øger din synlighed enormt, og du vil få en masse forespørgsler, hvorfra du kan få en masse nye studerende. Med penge-tilbage-garanti, kan du bestille en pakke og prøve det. Prøv det allerede i dag!