Subject image
Fransk

Hvordan kan franskundervisning hjælpe dig?

Franskundervisning på meet'n'learn er en ekstrem populær måde at blive bedre til fransk. Udvid dit ordforråd, øv dig i den franske udtale, og forbered dig til eksamener med personlig eller online franskundervisning med vores tutorer.

Tutorer i fransk
Søg for tutorer

Hvad er dit niveau i fransk?

Det franske sprog anses for at være ret krævende, og det er derfor mange bruger privatundervisning som en effektiv måde at lære fransk på. meet'n'learn kan hjælpe dig at mestre fransk på gymnasie niveau, eller til dit arbejde, og det er velegnet både til børn og voksne.

Foretrækker du online fransk tutoring?

Næsten alle franske tutorer hos meet'n'learn tilbyder personlig og online franskundervisning. Brug Skype eller Zoom og lær fransk online - det sparer tid. Bare husk en god mikrofon og fuld opladet IT udstyr.

Leder du efter franskundervisning med en, der taler fransk som modersmål?

Leder du efter franskundervisere, for hvem fransk er et modersmål? Det er muligt hos os - Undervisning med en med fransk som modersmål er en glimrende måde at forbedre dit fransk på, mens du samtidig opnår forståelsen af fransk, canadisk, belgisk eller endnu afrikansk kultur.

Personlig undervisning

Vælg en fransk tutor i nærheden af dig

Franskundervisning i dit område? Vil du blive bedre til skriftlig fransk eller leder du efter en at føre fransk samtale med? Intet problem. Tjek tilbuddene i nærheden af dig. Vælg derefter din fransk tutor baseret på referencer eller pris niveauet.

Goals

Aftal en pris, tidsplan, og mål med din private fransktutor

Hvad er dine forventninger til privatundervisning i fransk? Leder du efter franskundervisning online eller personligt? Har du brug for tutoring i fransk på gymnasiet til optagelsesprøver eller eksamen? Husk at oplyse hvornår du ønsker undervisning, samt dit pris niveau.

Learn

Begynd at forbedre dit fransk med en privat tutor

Begynd dine private fransktimer med en tutor. Forbered dig til gymnasieeksamener og optagelsesprøver,, øv dig i fransk udtale og grammatik, og se din fremgang i fransk! I slutningen af lektionerne kan du tilføje en anmeldelse af din fransk tutor.

FAQ

Hvad ønsker eleverne oftest at vide om fransk?

meet'n'learn er en platform for fransk tutorer og studerende, der leder efter privat undervisning online eller offline. Vores database indeholder hundredvis af franskundervisere i nærheden af dig - indenlandske, udenlandske og modersmålstalende, der tilbyder franskundervisning til virksomheder og enkeltpersoner. Først vælger du en af tutorerne, aftaler pris og tidsplan og du kan begynde at lære fransk med personlig eller online undervisning. Betaling for lektioner er fastsat forud, og du betaler altid sikkert gennem vores platform. Når du er færdig med din undervisning, kan du bedømme din tutor for at hjælpe andre, der leder efter en tutor.

Vores undervisere tilbyder tutoring i fransk fra X Kr. i timen. Priserne varierer også afhængigt af dit niveau i fransk og hvad du præcist har brug for hjælp til inden for det franske sprog . Vil du blive bedre til fransk, eller vil du fokusere på fransk litteratur, konversation, fransk til student eksamen eller erhvervsfransk? Online eller offline - du finder det du har brug for. Den gennemsnitlige pris pr. fransk lektion ligger omkring x Kr. til x Kr.

Fransk er et smukt, men for nogle et meget krævende sprog. Følgende emner skaber tit problemer for eleverne:
  • Franske køn
  • Franske fremtidsformer
  • Fransk datid
  • Fransk oversættelse
  • Fransk udtale
Der er dog ingen grund til bekymring – du klarer alt med den rigtige tutor!

Ja. Hos meet'n'learn finder du tutorer i fransk dedikerede til at undervise børn og voksne. Vi har dog også end del fransksprogede undervisere med fokus på fodberedelser til optagelsesprøver eller student eksamener.

Det er en god en! Lærere kan aldrig give dig alt deres fokus i klassen. Derfor sætter mange gymnasieelever pris på at lære fransk gennem meet'n'learn, hvor de får individuel tilrettet undervisning. Det er et perfekt supplement til klassisk undervisning, online eller in person, og den vil forbedrede dig f.eks til eksamener og optagelsesprøver.

Selvfølgelig! Fra den første "Parlez-vous français?" op til DELF, DALF, DILF eller TEF franske sprogcertifikater. Vores franske tutoring er velegnet til både nybegyndere, let-øvede, og til dem, som gerne vil forbedre den franske udtale eller grammatik. Vores tutorer vil gøre dig klar til DELF / DALF tests - fra niveau A1 (begynder) til niveau C2 (ekspert, professionel).

Du kan også lære fransk med en privatlærer, hvis du ønsker at få et Carte de résident. Det er dog vigtigt, at du først lægger en plan for at opnå det niveau i fransk, du har brug for. Det samme gælder for at få TEF Canada certificate (hvor du skal opnå CLB 7 eller højere) eller opnå TEFAQ-certifikcate for Quebec-regionen.

Det er individuelt. Hos meet'n'learn foretrækker nogle studerende onlineundervisning, fordi det sparer dem tid. Mens andre vælger personlig franskundervisning, fordi personlig undervisning giver dem mere fokus i de private fransktimer. De fleste meet'n'learn-tutorer tilbyder begge muligheder. Vi anbefaler, at du afprøver dem begge for at se hvilken der passer dig bedst.

Som nævnt er fransk ikke et simpelt sprog. Derudover kan dets specifikke "nasale udtale" genere dig. Men det er dig der bestemmer, hvad du vil fokusere på. Undervisning med en certificeret fransklærer er den bedste måde til at blive bedre til fransk for alle.

Vi kan ikke svare med 100% sikkerhed. For nogen tager det længere tid at forstå den franske grammatiks afkroge, mens andre lærer det næsten med det samme. Men en ting er sikkert – personlig eller online franskundervisning vil hjælpe dig betydeligt at beherske dette smukke sprog.

Alle vores tutorer får en feedback på deres franskundervisning. Derfor kan disse udtalelser give dig et godt overblik over franske tutorer i dit område.

Her finder du også tutorer med speciale i at undervise i fransk for grupper - firmaer eller blot flere personer. Derudover kan nogle af vores tutorer hjælpe dig med erhvervsfransk - alt du skal gøre er at lave en specifik anmodning på meet'n'learn.
Europe

Fransk tutoring i udlandet

Nogle studerende søger franskundervisning i et andet land eller hos en udenlandsk tutor. Ved du, hvordan man siger latinundervisning på engelsk, tysk eller f.eks finsk?

Fransk tutoring på tysk: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Fransk tutoring på tysk: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Fransk tutoring på tjekkisk: Doučování francouzštiny

doucuji.eu

Fransk tutoring på tysk: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Fransk tutoring på finsk: Ranskan opetus

meetnlearn.fi

Fransk tutoring på ungarsk: Franciakorrepetálás

meetnlearn.hu

Fransk tutoring på rumænsk: meditații la franceză

meetnlearn.ro

Fransk tutoring på svensk: Läxhjälp i franska

meetnlearn.se

Fransk tutoring på slovakisk: Doučovanie francúzštiny

doucma.sk