Subject image
Latinsk

Tutoring i latin - hvordan fungerer det?

Latinundervisning er især vigtig for jura, medicin, naturvidenskab og fremmedsprogsstuderende. Mange af dem bruger private latintimer fra vores tutorer for at blive forberedt til optagelseseksamener.

Søg for tutorer

Hvad er dit niveau i latin?

Latin er moderen til flere verdenssprog. Normalt har man brug for latinundervisning for at studere jura, historie, medicin eller udenlandske sprog. Vore latin tutorer i nærheden af dig vil hjælpe dig med at forbedre dit latinske ordforråd og forstå grammatikken.

Foretrækker du online latin undervisning?

Latin tutorer hos meet'n'learn giver personlige og online latinlektioner. Latin via Skype eller Zoom - det vil spare dig tid. Husk bare en god mikrofon, fuldt opladet IT udstyr og et stille værelse.

Leder du efter latin for historiestuderende, lægestuderende eller for farmaceuter?

Når du søger privat latinundervisning husk at vælge den rigtige tutor efter dit fokus. Hvis f.eks du læser jura, kan en ældre og mere erfaren jurastuderende være en perfekt tutor for dig.

Personlig undervisning

Vælg en latin tutor fra din by

Leder du efter personlig latin undervisning? Så er den bedste idé at finde en tutor i nærheden. Uanset om du har brug for latin for læger, advokater eller hjælp til latin sprogprøve, kig på tutorer i dit område.

Goals

Aftal en pris, tidsplan, og dine mål med din private latin tutor

Stil krav til dine private latintimer. Leder du efter online eller personlig latinundervisng? Er du studerende, og har du brug for hjælp til optagelsesprøver i latin? Eller vil du læse medicin eller jura? Udtryk din idé om tid og pris muligheder, så de rigtige tutorer kan finde dig.

Learn

Forbered dig til eksamen med latinundervisning

Tag latintimer med en privat tutor. Få råd om, hvad du skal bruge, f.eks. latinmedicinske eksamener eller latinske farmaceut optagelsesprøver. Når dine private latintimer er slut, så glem ikke at evaluere undervisningen - dette vil hjælpe kommende studerende og andre tutorer.

FAQ

Hvad vil eleverne gerne vide om latin?

Hos meet'n'learn finder du tutorer, der underviser latin online og personligt. Vores platform tilbyder latinundervisning i nærheden - med fokus på fremmedsprogsstuderende, medicinere, farmaceuter og jurastuderende. Vælg en tutor, sæt en pris og tidsplan og begynd dine private latinlektioner. Betaling for klasser er forudindstillet - du betaler altid sikkert gennem vores platform. Efter at have gennemført private latintimer til fx optagelsesprøver, kan du skrive en anmeldelse af din latinlærer.

Personlig eller online vejledning i latin starter ved så lidt som 5 euro pr. klasse. Priserne varierer afhængigt af, om du leder efter latinundervisning for sundhedsprofessionelle, vejledning i latin for historikere, latin for anatomi, vejledning i latinsk terminologi eller vejledning i latin for advokater. Du kan også vælge en online latinlærer baseret på prisen. Den gennemsnitlige timepris for latin med en latinlærer er omkring 9 til 15 euro.

Godt spørgsmål! Latin er en vigtig del indenfor farmaci, medicin, historie, jura og andre studier. Som vi allerede har nævnt, kan ældre studerende hjælpe dig med at forberede dig til latinsprogsprøver.

Ja. Nogle af vores latin tutorer har specialiseret sig i at undervise i latin til jurastudier.

Selvfølgelig. Medicinstudier er tæt forbundet med latin. Derfor er vores online tutoring i latin for læger meget populær.

Ja. Vores latin tutorer tilbyder også latin sprogundervisning med fokus på anatomi.

Det latinske sprog for de farmaceutstuderende er det, som vores tutorer oftest hjælper eleverne med. Så ja, vi tilbyder latinundervisning for farmaceuter.

Jo da. Latin er grundlaget for flere verdenssprog, og derfor nytter det godt, hvis du f.eks du gerne vil læse italiensk eller fransk.

Det afhænger altid af, hvilken latinundervisning du foretrækker. Vores latin tutorer har en erfaring med onlineundervisning, og kan nemt forberede dig til prøver eller optagelsesprøver i latin. Men mange studerende nyder også personlig latinundervisning i nærheden afderes bolig. Med vore tutorer kan du altid lave en skrædderdesyet aftale efter dine behov.

Fortæl din private latinlærer, hvad du skal fokusere på. Latin for advokater eller latin for medicinstuderende? Eller bare som en hobby af kærlighed til sproget? Du finder alt hos os.

Det vigtigste er at vide præcis, hvad du skal bruge for latin til, og hvad latinundervisning giver dig. For eksempel, hvis du har brug for latin for advokater, vil tutoren, der mestrer dette fag, helt sikkert passe bedre til dit formål end dem med fokus på farmaceuter. Hvis du har brug for latin for læger eller sygeplejersker, er det en god ide at kontakte f.eks en medicinstuderende, som forstår de vilkår, der kræves til latinske lægeeksamener.
Europe

Latin tutoring i udlandet

Nogle studerende søger latinundervisning i et andet land eller hos en udenlandsk tutor. Ved du, hvordan man siger latinundervisning på engelsk, tysk eller f.eks finsk?

Latin tutoring på tysk: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.at

Latin tutoring på tysk: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Latin tutoring på tjekkisk: Doučování latiny

doucuji.eu

Latin tutoring på tysk: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.de

Latin tutoring på finsk: Latinan opetus

meetnlearn.fi

Latin tutoring på ungarsk: Latinkorrepetálás

meetnlearn.hu

Latin tutoring på rumænsk: meditații la latină

meetnlearn.ro

Latin tutoring på svensk: Läxhjälp latin

meetnlearn.se

Latin tutoring på slovakisk: Doučovanie latinčiny

doucma.sk