Om os

Drevet af sult efter uddannelse, er vi kommet op med denne læringsplatform for at samle mennesker online ved at udveksle deres viden offline.

 

Šimona Tomková

Šimona Tomková Simona læser mass-media kommunikation på universitet i Trnava i Slovakiet. Hun assisterer tutorer, hun hjælper dem med at forbedre deres online profiler og med at offentligøre deres interessante blog-artikler. Hun organiserer fælles møder, og i sin fritid kan hun også lide at spille volleyball og at sy.

Peter Trubačík

Peter Trubačík Programmør og webudvikler, der kan lide at deltage i gode projekter. Peter er kandidat indenfor datalogi/informatik ved det tekniske universitet i Košice. Siden oktober 2015 har han været en del af vores projekt. Han tager sig af funktionaliteten af hjemmesiden og videreudvikling. Tidligere var han aktiv og ambitiøs indenfor skydesport, hvorimod han i dag nyder at spille poker eller at tage på cykeltur. Han er interesseret i psykologi og kan godt lide en god film uden kommercielle pauser.

Juraj Svinčák

Juraj Svinčák Kanditat af Fakultet for Materialevidenskab og Teknologi STU i Bratislava. Han er den vigtigste holdmedlem. Hans hoved er altid fuld af spændende og brugbare ideer. Han er projektkoordinator, der kommer med nye kreative ideer rundt om hjørnet hver dag. Atlet i krop og sjæl og vant til at gå til sine grænser.

Tomáš Palkovič

Tomáš Palkovič Kandidat af fakultetet for Matematik og Fysik og fakultet af Management af Storbritanien i Bratislava. Tomas er webudvikler og iværksætter fra top til tå. I sin fritid er han for det meste til sport eller musik på farten. På arbejde er han den utrættelige arbejdshest, der altid prøver at forbedre tingene.


Ján Kovács

Ján Kovács Webdesigner, grafikere, programmører og sjæl af www.ingit.sk/en/. Han har designet hele meet'n'learn og realiserer sine ideer altid med stor sans for detaljer. Han er også en stor film fan, gourmeter og Formel 1 - entusiast.