Subject image
Engelsk

Kan undervisning i engelsk hjælpe med at lære eller forbedre sprogfærdigheder?

Tutoring er en af ​​de bedste måder at lære et nyt sprog. Uanset om du har brug for at forbedre dit engelsk, udvide dit ordforråd eller endda få en engelsk accent, så er online eller offline undervisning med meet'n'learn det rigtige valg. Her kan du se hvorfor og hvordan.

Engelsk tutorer
Søg for tutorer

Hvilken slags hjælp til engelsk har du brug for?

Du kan forbedre dit almene- eller forretningsengelsk, eller du kan begynde at lære engelsk fra bunden. Vores tutorer hjælper børn og voksne med at lære engelsk, og de tilbyder også personlig fremmøde eller online kurser for virksomheder eller salgsteams.

Vil du gerne lære engelsk online eller online?

De fleste af vores tutorer tilbyder ikke kun personlig men også online engelskundervisning. Online kan være en win-win situation, men sørg for at have rolige omgivelser, og en fuldt opladet enhed, så du kan fokusere dig på dine engelsktimer.

Leder du efter en tutor med engelsk som modersmål?

Med meet'n'learn kan du lære eller forbedre dit engelske sprog med en der har engelsk som sit modersmål. Det er en fantastisk måde at ikke kun høre, absorbere og tale engelsk med accent, men også lære om engelsk, amerikansk, canadisk eller australsk kultur.

Personlig undervisning

Vælg en engelsk tutor i nærheden af dig

Privat undervisning er en god måde at få hjælp til engelsk. Først skal du vælge en af mange undervisere - med engelsk som modersmål eller engelsk uddannede - i nærheden af dig - uanset om du ønsker at forbedre dit samtale- eller forretningsengelsk, eller bare gerne vil have styr på det med de de engelske tider.

Goals

Tal om engelsk, dine mål, tid og pris

Aftal sammen, hvad du forventer af dine engelsktimer, og om du foretrækker online eller personlig undervisning. Hvis du leder efter engelskundervisning til dit barn, tag barnet med til det første møde med tutoren.

Learn

Lær engelsk og lad andre høre om det

Følg den plan, du har lavet med din tutor, og bliv bedre til engelsk - både til skrivning, lytning, læsning og tale. Når dine engelsktimer er slut, bedøm venligst din tutor. Det hjælper andre, der ønsker at lære at tale engelsk – ligesom dig!

FAQ

Hvad ønsker studerende at vide om engelsk?

meet'n'learn er en markedsplads for online og offline undervisning i det engelske sprog. Vores database indeholder tusindvis af engelske undervisere – også undervisere med engelsk som modersmål – i nærheden af dig. De tilbyder online eller tilstede engelsk undervisnign. Først vælger du en tutor, derefter aftaler du pris og tidsplan, og så kan du starte med din engelskundervisning. Betalingen for klasserne er sat op på forhånd, og du betaler sikkert via vores platform. Når er undervisningen færdig, kan du bedømme din tutor og hjælpe andre med at komme i kontakt med hende/ham.

Her på meet'n'learn finder du engelskundervisere, der underviser både voksne og børn, men også undervisere, der har specialiseret sig i at undervise de helt små børn. Du som forælder er også velkommen at være med i klassen.

Det er et godt valg! Tutoring passer til mange, fordi det er baseret på en-til-en engelsk undervisning. Ansigt til ansigt - online eller offline - får du tutorens fulde opmærksomhed, hvilket sjældent sker med en lærer i skolen. Du kan også benytte den effektive private undervisning, hvis du gerne vil lave større fremskridt i engelsk, end det du kan nå i skolen.

Selvfølgeligt! Er du begynder (A1—Beginner eller A2—Elementary English)? Så ønsker du højst sandsynligt at udvikle dine sprogfærdigheder op til English Independent User level (B1—Intermediate English eller B2—Upper-Intermediate English). Dette bliver nemt, da mange af vores private undervisere arbejder lige netop denne skala. Og selvom du taler engelsk meget godt, kan vores undervisere hjælpe dig med forberedelserne til certificeringen Proficient English User (C1—Advanced English eller C2—Proficiency English). Gode råd: Husk at nævne for underviseren, hvilket niveau du gerne vil opnå, så han/hun ved, hvordan de skal arbejde med dig og hvilke mål I ønsker at opnå sammen.

Mange folk leder efter en engelsk underviser til at forbedre helt konkrete sprogfærdigheder, såsom accent, skrivning, læsning eller lytning. Privatundervisning er også en af de mest populære måder at hjælpe folk med at forberede sig til engelskeksamener såsom - TOEFL, IELTS, CAE, TOEIC, SAT-skrivning, GMAT, STAMP, CAL EPT, UCELA (Cambridge) eller PTE Academic.

Dette er meget individuelt. Men baseret på vores erfaring vælger studerende som oftest online undervisning på grund af tidbesparelse og komfort. De fleste af meet'n'learn-tutorer tilbyder begge muligheder. Derfor anbefaler vi, at du prøver både online og personlig undervisning for at se, hvad der fungerer bedst for dig.

Mange online værktøjer blevet forbedret gennem pandemien. Og online engelsk undervisning er nået endnu et niveau op. Du kan nemt lære engelsk ved hjælp af din mobiltelefon, tablet eller computer. Bare sørg for et roligt og hyggeligt og med en god tid til lektierne. Da dette er meget vigtig både for dig og din underviser.

Uanset om du er nybegynder eller næsten professionel, så det vigtigste er at finde en tutor som vil lære dig engelsk, lige præcis som det passer dig. Vi mener, at du kan finde det rigtige tutor uanset hvad dine krav er. Vi får det til at ske.

Nej, når man kun tæller de indfødte. Men ja, hvis man tæller både indfødte og dem der kan sproget. Engelsk er så udbredt så det anses for at være "verdenssproget". Er det vigtigt at tale og forstå engelsk? Svaret er: "absolut!"

Engelsk anses ikke for at være et af de sværeste sprog i verden. Alligevel har sproget sin kompleksitet, som giver nogle elever problemer - engelske tider eller udtale engelsk accent. Disse problemer kan overvindes med meet'n'learn tutorer!

Alle vores tutorer får en chance for at blive anmeldt af deres elever. På denne måde får du et klart billede af de mest foretrukne engelskundervisere i nærheden af dig. Nye tutorer med få anmeldelser kan dog have mindre travlt og de kan lige så godt vise sig at være dygtige. Vælg din tutor og få en snak med hende/ham. Hvis du stadig tvivler, så tag dig god tid og beslut dig dagen efter.

Studiespørgsmål til engelsk

tilføj spørgsmål
Anna L.
What' eller 'Which'? hedder det which eller what pineapples are there
Juraj S.
Hvad er forskellen mellem hr, fru, frk og frøken? Forskel mellem Mr., Mrs., Ms. og Miss Folk har tit problemer ved at skelne mellem disse forkortelser. Hvad betyder de og hvodan bruger man dem korrekt både i dansk og engelsk udgave?
Vis alle studiespørgsmål
Europe

Lektiehjælp i Engelsk i udlandet

Nogle studerende søger engelsk undervisning i et andet land eller med en udenlandsk tutor. Ved du, hvordan man siger engelsk vejledning på engelsk, tysk eller f.eks finsk?

Lektiehjælp i engelsk på tysk Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Lektiehjælp i engelsk på tysk Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Lektiehjælp i engelsk på tjekkisk Doučování angličtiny

doucuji.eu

Lektiehjælp i engelsk på tysk Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Lektiehjælp i engelsk på finsk Englanninkielen opetus

meetnlearn.fi

Lektiehjælp i engelsk på ungarsk Angol korrepetálás

meetnlearn.hu

Lektiehjælp i engelsk på rumænsk Meditații la Engleză

meetnlearn.ro

Lektiehjælp i engelsk på svensk Läxhjälp i engelska

meetnlearn.se

Lektiehjælp i engelsk på slovakisk Doučovanie angličtiny

doucma.sk