Mathias L. Verificeret identitet

Mathias L.

Svarer inden for 27 timer på 90% af beskeder
90% 27 time
Verificeret identitet
Tager imod nye studerende

Mathias L.

Tager imod nye studerende

Læge tilbyder hjælp til medicinstuderende, herunder til eksamensopgaver og eksamensforberedelse, samt til folkeskole matematik og biologi

  • 1 lektion udført
  • Fra  350 kr
  • Foretrukne tider: om eftermiddagen, om aften, weekend
Pris Fra 350 kr
Foretrukne tider: om eftermiddagen, om aften, weekend
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Er uddannet læge, og giver hjælp til eksamen opgaver og eksamensforberedelse for medicinstuderende på alle semestre.

Hjælper desuden med matematik op til C niveau, og Biologi op til B niveau i gymnasiet.

--------

Jeg har mange års undervisningserfaring, både som lektiehjælper på kommunale biblioteker i Århus og København, og som underviser medicinstudiet på universitet.
Tager det i hvad end tempo du har brug for, er yderst tålmodig og har stor erfaring med forskellige pædagogiske analogier til at fremme forståelsen.

Tilbyder undervisning i matematik på folkeskole niveau og Matematik C(1. g niveau).
Underviser desuden i biologi på folkeskole niveau, B og C niveau.

Endelig tilbyder jeg hjælp til fag på medicinstudiet. Har specifikt hjulpet studerent med hjælp til skriftlig eksamen indenfor almen fysiologi, lungefysiologi, elektrofysiologi, kardiologi og hjertefysiologi(herunder aflæsning af EKG), samt dele af intern medicin. Har du et andet fag på medicinstudiet du mangler hjælp til, så er du dog mere end velkommen til at skrive.

Er uddannet læge og arbejdet som forsker ved Skejby sygehus. Men har savnet at undervise, særlig i fysiologi(særlig medicinsk), basale matematik og biologi - da den bare er super fascinerende når man forstår det.

Tager 250 kr i timen for hjælp til folkeskole og gymnasium niveau. For universitetsniveau tager jeg 300 kr i timen, og for hjælp til universitetsopgaver tager jeg 350 kr i timen.

Udøver kun online hjælp, og kan på nuværende tidspunkt kun tilbyde det skriftlig, dvs. ikke "live" over skype eller zoom. Mine tidligere elever, og medicinstuderende jeg har undervist, har sendt mig specifikke opgaver, som jeg så har forklaret indgående og grundigt (herunder tankegangen bag, teorien bør kendes, og hvordan det intuitivt kan forstås). Ved at få en håndgribelig og intuitiv forklaring, kan selv de sværeste koncepter gøres forståelige for enhver.
Har til dato hjulpet fire medicinstuderende hele vejen igennem studiet til embedseksamen.

Typer af lektioner

Medicin

Hjælp til eksamenopgaver og eksamensforberedelse på medicinstudiet

350 kr / 60 min