Lektiehjælp i engelsk, kulturforståelse og danskAlexandra R.

Alexandra R.
Profil verificeret:
Engelsk - Begynder, Engelsk - folkeskole, Engelsk - gymnasium, Kulturforståelse - gymnasium, Dansk - begynder, Dansk - andetsprog, Dansk - folkeskole
Aalborg
Lektiehjælp også muligt via Skype/online
199kr - 289kr per 60 minutter
om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Lektiehjælp, der hvor du ønsker
tilbyder også holdundervisning

Hej! Mit navn er Alexandra.

Jeg er uddannet cand.mag. i engelsk og kulturforståelse, har undervisningserfaring på folkeskole og gymnasialt niveau. Jeg har undervist mennesker med mange forskellige kulturelle baggrunde, ældre såvel som unge. Mine tidligere erfaringer har vist, at mine elever har været glade for den måde vi har arbejdet sammen og det resulteret i, at de havde rykket sig flere karakterer op på skalaen samtidig med, at de blev væsentlig gladere af, at gå i skole.

Den udviklende underviser tager udgangspunkt i den enkelte elev og skaber en motiverende ramme omkring indlæringen frem for bare at lire nogle standardlektioner af sig. Jeg motiveres af at se mine elever forstå og vise interesse for det stof, som jeg formidler, og tro på deres egne faglige evner. Jeg tror på dialog og på, at det er vigtigt at inddrage deltagerne i undervisningen. Jeg elsker at tilegne mig nye læringstrategier –og former. Resultatet er nyskabende undervisning, der gør en positiv forskel for eleven.

Glæder mig til at høre fra dig :)

Bedste hilsner,
AlexandraKontaktformular