Kevin G.

Kevin G.

Svarer inden for 8 timer på 40% af beskeder
40% 8 time
Tager imod nye studerende

Kevin G.

Tager imod nye studerende

Erfaren privatunderviser

  • Tilbyder online undervisning
Undervisningsfag:
Beskrivelse Referencer

Beskrivelse

Jeg læser Økonomi (polit) på Københavns Universitet på mit fjerde år. Sideløbende med mine studier arbejder jeg i Finansministeriet i DREAM, hvor jeg er med til at udvikle en ny grøn makroøkonomisk model for Danmark. Jeg bor på Østerbro i København, og har undervisningserfaring fra mit virke som lærervikar på Helsingør Skole, lektiecaféunderviser på Helsingør Gymnasium samt diverse privatundervisning gennem tiden. Min seneste elev i matematik gik fra at få 02 i årsprøven til at få 12 til eksamen efter min hjælp.

Referencer (5)

Andreas W.

Andreas W.

Uverificeret reference

Jeg havde undervisning med Kevin igennem et lille år i faget Makroøkonomi. Jeg havde allerede dumpet faget et par gange så dette var min sidste chance. Derfor valgte jeg at opsøge hjælp hos Kevin. Dette viste sig at være en rigtig god ide. Kevin har en enorm tålmodig tilgang til sin undervisning der gør, at selv de dage hvor det ikke kører for en, at man føler at man alligevel godt kan lidt. Samtidig er det tydeligt at Kevin har stor forståelse for faget, i den måde han på rigtig pædagogisk forklarer de ting man ikke forstår. Endvidere er det et stort plus at Kevin kommer forberedt til hver time, så man ved, at når man starter så er det bare fuld fart fremad. Jeg kan kun anbefale Kevin til dem som har brug for lidt ekstrahjælp til deres undervisning.

William P.

William P.

Uverificeret reference

Kevin hjalp mig med mikroøkonomi op til eksamen på SDU. Jeg har altid haft problemer med de matematiske fag og derfor frygtede jeg eksamen i mikroøkonomi. Kevin fik dog hurtigt hjulpet mig på rette vej og er meget forstående og tålmodig. Han er rigtig god til at forklare begreber og til at sætte tingene i andre perspektiver, der for mit vedkommende gjorde det nemmere at forstå. Grundet Covid-19 var størstedelen af undervisning online over Skype og ved brug af en virtuel ’tavle’, hvilket fungerede rigtig fint - Kevin var specielt god til at gå i dybden med forklaringer på begreber for at sikre at jeg havde fuld forståelse for de ting vi gennemgik. Helt igennem en fornøjelse at modtage undervisning af Kevin. Min eksamen endte med et 10-tal og jeg er meget tilfreds!

Marcus T.

Marcus T.

Uverificeret reference

Da jeg fandt ud af, at jeg skulle op til min statistik eksamen gik jeg fuldstændig i panik. Havde ingen ide om hvad jeg skulle gøre, før jeg fandt Kevin. Kevin var utrolig god til at forklare og forenkle termer/begreber. Selve undervisningen fungerede utrolig godt, og det var ligesom han sagde lige ved siden af mig under hele forløbet. Mit statistik forløb endte med jeg fik et stort 12-tal, så man må sige det var pengene værd. Jeg kan ikke andet end at anbefale ham! Han er en lifesaver og en utrolig rar person at arbejde sammen med.

Christian T.

Christian T.

Uverificeret reference

Kevin har hjulpet mig med mikroøkonomi op til min eksamen på CBS, som jeg frygtede rigtig meget. I forløbet har han udvist stor forståelse for mine grundlæggende udfordringer med matematik såvel som selve faget, hvilket er kommet til udtryk ved, at han har taget sig god tid til at forklare mig både bagvedliggende årsager, diverse procedurer og hvordan jeg på mit studie skal bruge faget og fremtidigt kommer til at bruge det. Efter mit forløb med Kevin fik jeg en god karakter i faget og føler for første gang, at jeg har grundlæggende styr på et matematisk fag. Det har alt i alt været fremragende at lære af Kevin - særligt også fordi han både er godt selskab og meget empatisk.

Luanna I.

Luanna I.

Uverificeret reference

Jeg læser på 2 semester på Copenhagen Business School og har i en periode på 2 måneder haft Kevin som tutor i makroøkonomi op til eksamen. Han har været en utroligt tålmodig og dygtig lærer, med god energi hver eneste gang. Navnligt var han meget dygtig til at forklare og sætte faget i samfundsrelevant kontekst. Det gjorde at jeg fik en dybere forståelse af fagets relevans, og dermed blev bedre til at udføre de matematiske opgaver samt forstå teorien. Jeg sluttede min eksamen af med karakteren 12 og kan varmt anbefale ham til en anden studerende der ligesom jeg har kæmpet med matematik og økonomi.