Christian M.

Christian M.

Svarer inden for 1 time på 100% af beskeder
100% 1 time

Christian M.

Naturvidenskabelig lektiehjælp med fokus på forståelse og praktikalitet!

Undervisningsfag:

Beskrivelse

UPDATE: Jeg er for tiden desværre fuldt booket :)

Jeg er 25 år gammel og er studerende på Flyvevåbnets officersskole. Jeg har en ingeniørgrad fra DTU i elektroteknologi, der er en uddannelse med meget matematik og fysik.

Jeg har før været tutor i matematik og fysik via care.com. Jeg har før undervist i børn i kampsport i alderen 7-14, og på mit tideligere arbejde været ansvarlig for oplæring, udvikling og opfølgning på ungarbejdere i alderen 16-18, hvilke også jævnligt har spurgt om lektiehjælp. Jeg har derudover to yngre brødre (21 og 15 år), som jeg begge har hjulpet med matematik, fysik mv.. Således har jeg hjulpet med lektier fra 1. klasse til gymnasie niveau.

Min ingeniøruddannelse har stort fokus på matematik og fysik, og jeg går op i at forståelse altid trumfer udanadslære. Jeg er bedst til formidling af koncepter vha. visualiseringer eller matematiske udledninger. Jeg mener at forståelse først er rigtigt opnået når det lærte kan paralleliseres til praktiske eksempler, og går derfor meget op i at hvad man lære giver praktisk mening.

Grunden til at jeg tilbyder min hjælp er fordi jeg elsker at hjælpe folk med at blive bedre til fysik og matematik.