Rikke P.

Rikke P.

Svarer inden for 1 time på 100% af beskeder
100% 1 time
Tager imod nye studerende

Rikke P.

Tager imod nye studerende

Ambitiøs og empatisk tutor

  • 5/5 (bedømt af 2 studerende)
  • 2 Undervist i
  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  200 kr/time
Pris Fra 200 kr/time
Undervisningsfag:
Beskrivelse Typer af lektioner Referencer

Beskrivelse

Har du svært ved at finde den helt rigtige problemformulering?

Har du brug for få mere struktur på din opgave eller få dine pointer tydeliggjort?

Er dit bachelorprojekt eller dit speciale blevet uoverskueligt?

Jeg underviser og vejleder jeg i psykologi, pædagogik, antropologi, sociologi og filosofi samt alle former for pædagogiske eller psykologiske områder på professionsbacheloruddannelser.
Derudover underviser og vejleder jeg i nogle sammenhænge i faget dansk eksempelvis har erfaring med at hjælpe med klagesager og jobansøgninger.

Jeg hedder Rikke og er 42 år. Jeg har en Bachelorgrad i Psykologi, en Professionsbacheloruddannelse till Pædagog og en Kandidat i Pædagogisk Psykologi fra Århus Universitet.
Jeg har let ved at forstå de akademiske koder, finde struktur og skabe overblik i store mængder stof og har derfor også kunnet undervise og vejlede sideløbende med mine egne studier. Blandt andet har jeg undervist og vejledt i mundtlige fremlæggelser, mindre opgaver, masteropgaver, bacheloropgaver og kandidatspecialer indenfor uddannelserne: Master i dagtilbuds- og indskolingspædagogik, Psykoterapeutuddannelser, kandidatuddannelsen i Socialt arbejde, Pædagogisk psykologi, Pædagogisk antropologi, Pædagogisk sociologi, Psykologi på RUC, Kultur- og sprogmødestudier på RUC og Professionsbacheloruddannelser.
Endvidere er jeg tidligere danser og har undervist i mange år indenfor området både i pædagogiske sammenhænge og på danseinstitut.

Jeg er ambitiøs på dine vegne, men er samtidig af den opfattelse, at forudsætningen for et godt resultat er en god og tryg atmosfære, hvor der er plads til lige præcis de problematikker, som du står med.

Jeg tilbyder også pædagogisk psykologisk rådgivning og coaching til studerende, der kæmper med manglende motivation, lavt selvværd, ensomhed og/eller manglende energi og overblik.

Priser:
Undervisning og vejledning: 400 i timen ved sessions, 200 kr ved forberedelse
Pædagogisk psykologisk rådgivning: 550 kr i timen

Jeg tager kun en opgave, hvis jeg mener, at jeg kan hjælpe dig.

Typer af lektioner

Standard lektion

200 kr / 55 min

Referencer (11)

+ Tilføj reference
Birgitte T.

Birgitte T.

1 lektion udført

I forbindelse med mit bachelorprojekt på læreruddannelsen, har Rikke været en stor hjælp. Jeg kontaktede hende, da jeg havde svært ved at samle alle mine tanker og ideer til en opgave, hvor en konkret problemformulering var mig helt umulig. Da jeg var begyndt at blive både frustreret og nervøs, hvor mine vejledere på seminariet ikke kunne hjælpe, besluttede jeg at søge hjælp ude fra. Dette viste sig at være den helt rigtige beslutning! Efter en samtale med Rikke, følte jeg mig både lettet og håbefuld igen. Hun formåede på ingen tid, at sætte sig ind i min situation, få samlet op på mine tanker i forbindelse med opgaven og min tilgang til arbejdet. Den efterfølgende vejledning har ligeledes været enormt brugbar. Rikke igen formår at sætte sig ind i mine ellers rodede tanker og ideer, på en måde hvor man føler hun kan se lige ind i ens hovede. Den sparring, hjælp og støtte jeg har fået i mit forløb har bidraget til at jeg i den grad har udviklet mig, både på min faglighed, men også min personlige tro på mig selv, som studerende og kommende lærer. Klar anbefaling her fra.

Deleted-2fe34e D.

Bruger slettet

1 lektion udført

Rikke var fuldt ud den bedste hjælp og coach, da jeg stod over for en meget svær eksamen. På trods af at hun på forhånd ikke havde kendskab til teori og analyse, som jeg skulle forsvare til eksamen, var hun lynhurtig til at sætte sig ind i projektets kerne, hjalp med at holde god struktur i projektet, og hjalp mig med at optimere min fremlæggelse til eksamen, som havde et rigtig godt udbytte. Rikke er meget empatisk og er rigtig god til at støtte op og skabe selvværd på områder, jeg ikke følte mig stærk i. Hun er analytisk skarp og fandt de “blinde” spots i mit projekt, som jeg kunne optimere til eksamen. Derudover er Rikke også menneskeligt klog og kom med gode råd til søvn og kost, som var en kæmpe hjælp i eksamensperioden. Jeg kan varmt anbefale Rikke!

N. R.

N. R.

Uverificeret reference

Rikke har været en stor støtte, og formået at guide mig til at få styringen over mit projekt, blandt andet ved at hjælpe mig med at lave en klar og sikker ramme. Jeg vil 100% bruge Rikke igen. 

Camille C.

Camille C.

Uverificeret reference

Rikke hjalp mig med min 4 semester skriftlige eksamen på sygeplejestudiet hvilket gjorde at der kom mere struktur og sammenhæng i min opgave. Jeg kunne komme i kontakt med hende hele vejen igennem hvis jeg manglede svar på spørgsmål. Det gjorde mig tryg og så var det bare mega rart! 😃 Hun er meget dygtig og ekstremt hjælpsom samt interesseret i at det skal gå en godt for en! Kan varmt anbefale hende..

Ann-Sophie M.

Ann-Sophie M.

Uverificeret reference

Rikke var fuldt ud den bedste hjælp og coach, da jeg stod over for en meget svær eksamen. På trods af at hun på forhånd ikke havde kendskab til teori og analyse, som jeg skulle forsvare til eksamen, var hun lynhurtig til at sætte sig ind i projektets kerne, hjalp med at holde god struktur i projektet, og hjalp mig med at optimere min fremlæggelse til eksamen, som havde et rigtig godt udbytte. Rikke er meget empatisk og er rigtig god til at støtte op og skabe selvværd på områder, jeg ikke følte mig stærk i. Hun er analytisk skarp og fandt de “blinde” spots i mit projekt, som jeg kunne optimere til eksamen. Derudover er Rikke også menneskeligt klog og kom med gode råd til søvn og kost, som var en kæmpe hjælp i eksamensperiode. Jeg kan varmt anbefale Rikke!