Sergio M.

Sergio M.

Svarer inden for 1 time på 80% af beskeder
80% 1 time
Tager imod nye studerende
Gratis prøvetime

Sergio M.

Tager imod nye studerende
Gratis prøvetime

Modersprog i Spansk/Italiensk underviser danske elever online (på dansk) med unikke metoder og personaliserede programmer!

  • 5/5 (bedømt af 8 studerende)
  • 320 Undervist i
  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  300 kr
  • Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Pris Fra 300 kr
Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Undervisningsfag:
Beskrivelse Typer af lektioner Referencer Fotos & Certifikater Blogs

Beskrivelse

Hej! Jeg hedder Sergio Manuel Torres Vasquez, jeg er en 28-årige colombiansk Meetnlearn Tutor og jeg bor i Bologna (Italien), hvor jeg også læser International Politics and Economics.
Jeg tilbyder sprogundervisning/lektiehjælp online i spansk og italiensk, som jeg taler på modersprog niveau.
Jeg har udviklet undervisningsmetoder, som er unikke og som vil gøre en stor forskel i din eksamensforberedelse. Disse metoder virker perfekt til de forskellige eksamensprøver: mundtlig (f. eks. til billede-beskrivelse), skriftlig, listening og reading, og til alle niveauer.
Undervisningen følger en meget personaliseret og fleksibel metode (efter elevens behov), hvor grammatik, udtalelse og samtale har en stor fokus på.

Undervisningen foregår på Google Meet, Skype eller Zoom og første prøvetime tilbydes gratis!

Jeg har en bachelor i Political, Social and International Sciences i Bologna.
Jeg taler Spansk og Italiensk på modersprog niveau, Engelsk på C1 og Dansk på et godt niveau (jeg har boet et år i Glyngøre som udvekslingsstudent og gik på Morsø Gymnasium). Selv om mit dansk ikke er perfekt, ,jeg har aldrig haft problemer med undervisning af italiensk og spansk, så du skal ikke bekymre dig over det (og alligevel, den første time tilbydes gratis, så du vil have chance for at se hvis det passer godt til dig)!
Jeg har allerede haft erfaring, da jeg har undervist grupper af dansk elever i begge sprog i flere år.
Hvis du er interesseret, kontakt mig :) A presto! Hasta pronto!

Typer af lektioner

Prøvetime

Gratis / 60 min
Standard enkelt time

Du får en lavere pris ved at købe en af mine flere timer-pakke :)

300 kr / 60 min

Referencer (7)

+ Tilføj reference
Nanna T.

Nanna T.

70 Undervist i

Min søster og jeg har igennem de sidste mange måneder fået hjælp til Spansk af Manuel. Vi var to elever der aldrig havde haft spansk undervisning før, og da niveauet i klassen var for højt, fandt vi hurtigt ud af at vi havde brug for ekstern hjælp. Vi fandt Manuel og det var det bedste der nogensinde kunne ske for os. Manuel er ikke kun et helt fantastisk menneske der både er venlig, omsorgsfuld og imødekommende, men også en fremragende underviser der altid er forberedt og klar til at hjælpe. Derudover bliver man altid mødt med et smil. De 30 timer vi har haft med ham har været over alle forventninger og hans unikke evne til at undervise en til en, har gjort at vi begge har rykket us gevaldigt. Uden ham havde vi ikke bestået spansk. Ville 100% anbefale til dem der har brug for lidt ekstra hjælp i spansk.

Pia H.

Pia H.

20 Undervist i

Tak for super samarbejde. Jeg har brugt Manuel i 20 timer for at lære italiensk (fra dansk). Det har været fantastisk og givet mig et bedre ordforråd, bedre grammatik, mere korrekt italiensk. Vi har talt om emner jeg fandt interessant. Gode læringsmetoder.

Karolina J.

Karolina J.

10 Undervist i

En meget dygtig underviser, som er god til at tilrettelægge undervisningen til at hjælpe en i forhold til niveau og mål. Jeg fik meget ud af timerne, som hjalp mig til eksamen og hvilket endte med at forbedre min karakter betydeligt. Manuel er også venlig, tålmodig og fleksibel, og generelt er timerne rare og gode at være til :)

Hamid R.

Hamid R.

10 Undervist i

Manuel er en rigtig god underviser, som forklar tingene meget velfumuleret og grundtigt. Han er altid online og er klar til at hjælpe. Han er ikke kun en god underviser, men han er også en god ven. Kan helt klart anbefale ham.

Sofie B.

Sofie B.

5 Undervist i

Rigtig god underviser! Fik undervisning i spansk online, og det var et super forløb. Sergio Manuel er altid forberedt, og tilretterlægger timerne efter hvad du personligt gerne vil opnå. Venlig og tålmodig underviser, som hjalp mig op til eksamen ☺️

billeder og certifikater

Blogs (1)

Betydningen af ​​sprogindlæring i Covids dage

At lære forskellige sprog har altid været en meget nyttig færdighed for ens personlige vækst, for at berige ens kulturelle baggrund og også for at have flere muligheder på arbejdsniveau.Faktisk udgør…