Christina V.

Christina V.

Svarer inden for 1 time på 100% af beskeder
100% 1 time
Tager imod nye studerende

Christina V.

Tager imod nye studerende

Fysik studerende fra AAU og sprogentusiast underviser i fysik, matematik og tysk

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  200 kr
Pris Fra 200 kr
Undervisningsfag:
Beskrivelse Typer af lektioner Referencer

Beskrivelse

Mit navn er Christina, jeg er 22 år, og jeg studerer fysik og matematik på Aalborg universitet på tredje år.

Jeg underviser på folkeskole og gymnasieniveau op til matematik A, fysik A og tysk B. Jeg tager 200 kr. i timen for matematik- og fysikundervisning og 200 kr. i timen for tysk undervisning.

Jeg har undervist rigtig meget. De sidste år har jeg haft forløb med 18 forskellige elever, og det har været en fornøjelse hver gang at lære dem at kende, se dem udvikle sig, blive mere selvsikre i undervisningen eller klar til deres eksamener, uanset om vi kæmper for at bestå og fokusere på det allermest essentielle, eller om vi sigter mod høje karakterer og det store overblik.

Jeg afsluttede STX i 2020, med et gennemsnit på 11.3.
Jeg har erfaring med autisme, ADHD og ADD, og er forstående for udfordringer udover det faglige.
Undervisningen kan både finde sted online, hos mig, (Myrdalstræde, Aalborg øst), eller hjemme hos dig, sålænge det er tæt ved Aalborg.
Undervisningen kan foregå på engelsk, og vi har mulighed for at indrage fagligt materieale/bøger på tysk/fransk, hvis det skulle være relevant, da jeg forstår begge sprog.

På studiet har jeg dagligt kompliceret matematik og fysik mellem fingrene, og kan derfor hjælpe op til A-niveau med at forstå komplicerede naturfænomener og logikken bag matematikken.

Tysk kan jeg hjælpe med i folkeskolen og op til B-niveau i gymnasiet, hvor jeg afsluttede med 12. Siden har jeg brugt meget tid på at forbedre sproget, og kan nu tale det frit og næsten flydende.
Jeg nyder at undervise i tysk, hvor jeg kan dele ud af mine erfaringer om, hvordan man nemt og effektivt kan lære at tale sprog på en sjov måde, uden at grammatikken skal spænde ben for en. Jeg fokuserer rigtig meget på at udvide ordforråd og opbygge selvtillid til at tale frit, i et afslappet rum hvor man skal turde fejle, og den fornemste opgave er at få sit budskab igennem og ikke at blive misforstået.
Samtidig kan jeg hjælpe med skriftligt at give en forståelse for grammatikken, der danner fundament for sprogets opbygning.

Jeg har altid været nysgerrig og glad for at lære, og vil meget gerne hjælpe andre med at finde samme glæde og motivation for at tilegne sig ny viden, og har en masse tricks i baghånden som jeg vil elske at dele med andre, både fra min studietid på uni og min gymnasietid på STX, hvor jeg snittet på 11.3 kom alene fordi jeg er nysgerrig og synes det er sjovt at lære.

Når jeg ikke har travlt med studie, nyder jeg at synge (klassisk, synger i Aalborg domkirkes kantori og går på mgk med klassisk sang), danse, lære nye sprog (har gang i både fransk og portugisisk for tiden;), tegne eller læse en god roman:D

Typer af lektioner

Standard lektion

200 kr / 55 min

Referencer (2)

+ Tilføj reference
Katrine K.

Katrine K.

Uverificeret reference

Christina var min tutor i Fysik A i det sidste halve år af 3g. Hun hjalp mig med at træne til den skriftelige eksamen i Fysik A. Da vi startede forløbet havde jeg meget svært ved at overskue og genkende de forskellige opgave typer. Derfor trænede vi opgaver jeg selv valgte og medbragte, for derigennem at optimere min forståelse inden for de forskellige emner. Christina havde igennem hele forløbet, god tid til at fokusere på de enkelte dele af en opgave, for at opnå en fuld forståelse af den enkelte løsningsmetode, eller fysikken bag opgaven. Forløbet foregik online, hvilket medvirkede til at vi nemt kunne dele skærm og fokusere på den enkelte opgave. Med Christinas hjælp formåede jeg at hæve min skriftlige karakter i Fysik A fra 4 til 10 i min afsluttende eksamen. Derfor kan Christina helt klart anbefales til at hjælpe med at skabe en større forståelse inden for det enkelte fagområde. - Katrine Kofoed

Viktor L.

Viktor L.

Uverificeret reference

Christina was my math teacher for 3 months. She helped me a lot for the maths and the preparation of my exam Matematik B. We work through video calling and each week focused on a different chapter of the program. She can speak both english and danish and has all the knowledge necessary for the matematik A B and C exam. Even when i did not understand a concept she took the time to explain me in different ways or otherwise found a website where it explains it. Thanks to her I got my exam, I really think that if you need a better understanding of maths she provides all the tools and knowledge necessary. Viktor Lis Former former student of Christina.