Nikolaj M.

Nikolaj M.

Svarer inden for 34 timer på 100% af beskeder
100% 34 time
Tager imod nye studerende

Nikolaj M.

Tager imod nye studerende

Danskstuderende fra AAU hjælper med dansk, matematik og fransk

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  200 kr/time
  • Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Pris Fra 200 kr/time
Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Jeg hedder Nikolaj Emil Mortensen, er 21 år, og studerer dansk på AAU.
Jeg kan undervise i dansk, matematik og fransk, på folkeskole og gymnasieniveau op til A-niveau, som jeg alle afsluttede med 12 i gymnasiet, hvor mit gennemsnit var 11.4
Jeg tager 200 kr i timen

Da jeg studerer dansk, kan jeg hjælpe med både mundtlig og skriftlig dansk på højt niveau, fx i forbindelse med SRP udover typisk gymnasieniveau. På grundskoleniveau kan jeg hjælpe med at forstå og introducere analyse og grammatik, så det bliver forståeligt og intuitivt, og måske endda lidt sjovt;)

Fransk er en af mine helt store passioner, og jeg kan hjælpe med at lære sproget og det finurligheder godt at kende, og afmystificere grammatikken, så den bliver nemmere at bruge.

Jeg nød matematiktimerne i gymnasiet, og vil gerne hjælpe andre med at forstå den intuitive side af matematikken, så det ikke skal være så svært og uoverskueligt, og hjælpe med at forstå problemerne og deres løsninger.

Jeg har haft privatelever og været lærervikar i mit sabbatår, hvor jeg også var fastansat en dag om ugen som musiklærer, så har erfaring som underviser.

Ved siden af studiet går jeg på basisuddannelsen for organister, BAO, da jeg elsker at spille musik.

Jeg er en ung mand med godt humør og et glimt i øjet, der ved siden af studiet elsker musik, klaverspil og orgel, retrostil og stueplanter, at bage, løbe en tur i det fri, og at læse en god roman:D

Typer af lektioner

Standard lektion

200 kr / 55 min