Signe J.

Signe J.

Svarer inden for 25 timer på 25% af beskeder
25% 25 time
Tager imod nye studerende

Signe J.

Tager imod nye studerende

Få hjælp af en professionel freelancer

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  140 kr
  • Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Pris Fra 140 kr
Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Hej! Mit navn er Signe og jeg har i 6 år været selvstændig freelance grafiker og frontend webudvikler med speciale i markedsføring.

Jeg tilbyder undervisning og/eller vejledning inden for en række fag og emner, da jeg elsker at dele min viden og lære fra mig! Så mener du at jeg har en viden du kan gøre brug af, så tøv ikke med at kontakte mig :)

Lidt om mine uddannelse og mig:
Inden jeg blev selvstændig arbejdede jeg som grafiker på Danmarks største avis, Ekstra Bladet, hvor jeg også blev udlært i sin tid, med en sideløbende akademisk uddannelse i Kreativitet og Design fra DMJX. Derudover er jeg også uddannet Webudvikler på Roskilde Teknisk Skole og har en skarp viden inden for frontend udvikling, mest html/CSS Javascript, PHP og mySQL, samt SEO og SEM.

På grund af mine uddannelser og viden har jeg valgt at gå selvstændig, da jeg kan hyres som freelance til flere forskellige titler/opgaver.

Gennem min karriere har jeg været så heldig at have arbejdet med mange store virksomheder, blandt andet Ekstra Bladet, som fortsat er min kunde, men også Volvo, Renault, Folketidende og DR + maaaaange flere - her også små og nystartede.
Jeg producerer og vejleder i alt fra produktion af alt grafisk materiale til tryk - dvs. foldere, kataloger, visitkort, emballagedesign mfl, til alt digital materiale til brug i markedsføring online, heraf hjemmesider, animerede HTML5 bannere og video, SoMe indhold osv. Jeg har en virkelig bred vifte af ydelser og det er sådan jeg bedst kan lide det! :)

Sidst men ikke mindst så er jeg også konsulent og mentor, og jeg har undervist i digital markedsføring og animation hos Aller Medier og Jobindex gennem Softworld.

Jeg startede min første virksomhed lige efter endt uddannelse og købte mit første hus alene som 27 årig.Typer af lektioner

Standard lektion

140 kr / 55 min