Jarl S. Verificeret identitet

Jarl S.

Svarer inden for 2 timer på 50% af beskeder
50% 2 time
Verificeret identitet
Tager imod nye studerende

Jarl S.

Tager imod nye studerende

Matematiktutor med 3 års erfaring!

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  350 kr
  • Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen
Pris Fra 350 kr
Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen
Undervisningsfag:

Beskrivelse

OM MIG:
Jeg er en 23-årig ung mand med talent for matematikkens logik. Jeg har arbejdet som matematiktutor siden jeg selv gik ud af gymnasiet med topkarakter i matematik for 3 år siden.

Jeg har altid haft et par elever ved siden af det jeg ellers har været i gang med. Jeg har indtil videre haft 20+ elever i kortere og længere forløb og alle har været glade og tilfredse!

Har lige afsluttet 3. semester på økonomi ved KU. Derudover er jeg en helt normal ung mand der både spiller fodbold og musik.

OM UNDERVISNINGEN:
Jeg har udviklet et godt øje for, hvad det er, der udfordrer hver enkelt elev. Desuden gør jeg en dyd ud af at møde mine elever dér hvor de er, personligt og fagligt. Jeg er god til at forsimple processen og emnerne.

Undervisningen foregår som tutoring / lektiehjælp, så jeg forklarer løbende emnerne i vores arbejde med elevens eget hjemmearbejde. Hvis vi når til bunds har jeg adgang til diverse ekstraopgaver, bla. gamle eksamenssæt.

Jeg tilbyder tutoring/lektiehjælp til gymnasiematematik på C- og B-niveau på alle danske gymnasiale uddannelser - så det er STX, HF, HHX og EUX.

Jeg er meget nede på jorden og prøver at gøre vores sessions så hyggelige (men dog effektive) som matematik kan gøres ;)

PRAKTISK:
Min pris er 350kr./t, som du betaler fra gang til gang. Der er ingen binding, så hvis behovet ikke er der længere kan vi afbryde samarbejdet fra gang til anden.

Mine sessions varer 2 timer af gangen. Det foregår som udgangspunkt online via Zoom, men hvis det giver mening for begge parter kan det foregå på Vanløse Bibliotek eller hos elev selv.

Typer af lektioner

Standard lektion

350 kr / 60 min

billeder og certifikater