Rosalina K.

Rosalina K.

Tager imod nye studerende

Rosalina K.

Tager imod nye studerende

Den bedste lektiehjælp i engelsk til god pris

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  150 kr
Pris Fra 150 kr
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Mit navn er Rosalina Hansen, og jeg er en 17-årig studerende på Niels Brock, hvor jeg studerer International Baccalaureate. Jeg har altid haft en passion for læring og undervisning, hvilket blev styrket under mit fire måneders studieophold i Canada på et college. Denne oplevelse har ikke alene forbedret mine engelskkundskaber, men også styrket min kulturelle forståelse og evne til at tilpasse mig nye omgivelser.

Min Motivation for Undervisning
Min interesse for undervisning begyndte, da jeg så hvor meget jeg kunne hjælpe mine klassekammerater med at forstå komplekse emner. Dette gav mig en stor tilfredsstillelse og inspirerede mig til at blive mentor. Jeg nyder at se andre lykkes og opnå deres mål gennem min vejledning og støtte.

Erfaring og Undervisningsmetode
Selvom jeg ikke har formel erhvervserfaring, har jeg været aktiv som mentor for nye studerende på Niels Brock siden november 2023. I denne rolle hjælper jeg dem med at finde sig til rette, besvarer deres spørgsmål og giver råd om studieteknikker og skemaer. Min erfaring som mentor har styrket mine kommunikative og pædagogiske færdigheder og givet mig indsigt i forskellige læringsstile.

Min undervisningsmetode er baseret på tålmodighed og forståelse. Jeg tror på, at alle har deres egen unikke måde at lære på, og det er vigtigt at tilpasse undervisningen til den enkeltes behov. Jeg bruger en kombination af visuelle hjælpemidler, praktiske eksempler og interaktive øvelser for at gøre læringen engagerende og effektiv.

Akademisk Baggrund og Interesser
Mit akademiske fokus på Niels Brock er International Business og jeg arbejder hårdt for at opnå de bedste resultater. Mine interesser inkluderer rejser og kulturel udveksling, litteratur og sprog, samt at hjælpe og støtte andre. Jeg elsker også at lære nye ting og bruger tid med mine venner for at skabe balance i mit liv.

Jeg ser frem til muligheden for at bringe mine færdigheder og erfaringer i spil som mentor hos MentorDanmark. Jeg er overbevist om, at min kombination af akademisk engagement, internationale erfaringer og passion for at hjælpe andre vil gøre mig til en værdifuld tilføjelse til jeres team. Referencer er tilgængelige efter anmodning, og jeg ser frem til at kunne uddybe min ansøgning yderligere ved en personlig samtale.

Typer af lektioner

Standard lektion

150 kr / 55 min