Emanuel F.

Emanuel F.

Tager imod nye studerende

Emanuel F.

Tager imod nye studerende

Hjertevarm mentor med lav pris og masser af omhyggelighed!

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  300 kr
Pris Fra 300 kr
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Hej og velkommen til min underviserorofil!
Jeg ELSKER alt indenfor biologiens verden, det brede danske spektrum og det konkrete indenfor engelsk-faget.
Jeg hedder Emanuel og jeg knuselsker den kæmpemæssige videnskab indenfor biologi og de andre nævnte fag. Jeg har arbejdet som salgsleder i netto i 4 år, tjener og opvasker i 6 år, samt poder i corona-krisen, hvilket vil sige, at jeg har haft masser af erfaring med mennesker siden jeg var ganske ung. Jeg er tilflytter til Odense og kommer oprindeligt fra Bornholm hvor jeg er født op og opvokset.
Til dagligt har jeg klienter indenfor personlig træning og kostvejledning, som jeg underviser og træner. Desuden har jeg på min fysioterapeutuddannelse fået massage bevis så jeg laver også massage for venner og familie.
På min uddannelse indenfor fysioterapi har jeg et bredt span med viden i fra alt fra anatomi, fysiologi, reumatologi, osteologi, splankologi, patologi, arthrolohi, angiologi, neurologi, sundhedspsykologi, ernæring og en masse andre spændende ting!
Efter min fysioterapeutuddannelse vil jeg tage en kandidat/master samt læse molekylær ernæring og jeg drømmer om at åbne mit eget sted med både fysioterapi og professionel kost- og træningsprogrammer.

Jeg er typen, som er blevet undervist af nogle fantastiske lærere på gymnasiet og uni, og den måde de underviste på, vil jeg gerne dele med flere. Måden det vil foregå på er, jeg gennemgår de respektive emner punkformisk (eller alt efter, hvordan eleven bedst trives), dernæst fremhæver videoklip eller billeder der illustrerer det jeg har undervist vedkommende i og bagefter vil jeg give nogle eksempler/små arbejdsspørgsmål til eleven for at se om vedkommende har forstået emnet eller skal have det repeteret før vi går videre til det/de endelige spørgsmål.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Typer af lektioner

Anatomi

Primært: Anatomi, osteokinematik, arthrokinematik.

300 kr / 60 min