Karl A.

Karl A.

Svarer inden for 1 time på 100% af beskeder
100% 1 time
Tager imod nye studerende

Karl A.

Tager imod nye studerende

3 års erfaring - Kun positiv respons - Skræddersyet 1:1 online undervisning

Pris Fra 250 kr
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Med over tre års erfaring som mentor/tutor, snart et års erfaring som lærervikar og kun positive tilbagemeldinger, må man godt have høje forventninger til min undervisning.

”Vores søn har over det sidste års undervisning taget et stort fagligt ryk, og har fået en selvtillid og glæde ved matematikken, som var helt fraværende før Karl – og som vi aldrig selv ville kunne give.” - Rikke Primdahl (mor til min tidligere elev August).

Jeg tror på forbyggende undervisning og underviser med målet om gøre selvlæring til en del af elevens natur. I stedet for at tage fat ved elevens direkte vanskeligheder, bruger jeg en mere indirekte metode med fokus på at rette op på de dårlige vaner og problemer der er årsagen til dem. Ved at gøre dette oplever jeg at elevens læringskurve ikke kun stiger når jeg er til stede, men også mellem undervisningerne og efter endt forløb.

Jeg stræber efter at hjælpe eleverne med at udvikle sunde studievaner og strategier, som de kan bruge i deres videre uddannelse og senere i livet. På denne måde vil eleverne ikke kun blive bedre til det specifikke fag/emne, vi arbejder med, men også at tage ansvar for deres egen læring. Dette vil gøre dem mere selvstændige og succesfulde studerende i fremtiden.

Jeg færdiggjorde min HTX uddannelse sommeren 2021 med et af årgangens højeste gennemsnit. Nogle af mine hobbyer inkluderer cykling, lysfiskeri, fodbold, musik, musikproduktion, DJ’ing, læsning, friluftsliv m.fl. Af natur er jeg optimistisk anlagt og tror på at man kan hvad man vil (især med en mentor/tutor).

Typer af lektioner

Standard lektion

250 kr / 55 min