Sif S.

Sif S.

Svarer i gennemsnit inden for 48 timer
48 time+
Tager imod nye studerende

Sif S.

Tager imod nye studerende

All-round lektiehjælp på både folkeskole og gymnasiniveau

Undervisningsfag:

Beskrivelse

Mit navn er Sif Dahl, jeg er 24 år og studerer til dagligt biomedicin på Syddansk Universitet. Jeg færdiggjorde min bachelor juni 2017 og er nu i gang med den tilhørende kandidatgrad med forventet afslutning juni 2020. Før jeg startede på biomedicinstudiet, læste jeg Matematik A, Bioteknologi A, Fysik B samt Engelsk A som tilvalg på Varde Gymnasium fra 2011-2014. I gymnasiet var jeg derudover på udveksling i Belgien i 4 måneder. Forud for gymnasiet var jeg et år på Skovlund Efterskole, hvor jeg tog en degree i engelsk ved Cambridge University på FCE niveau.
- Nå, det var alt tørre. Her kommer så en smule om, hvem jeg er som person, samt hvad jeg kan bidrage med.
Til dagligt bor jeg sammen med min mand Chris og vores fælles søn Storm på to år. Jeg er bosat i Odense, og når jeg ikke nørder rundt ude på universitetet, bruger jeg min fritid på min familie, at spille klaver og synge samt at hækle. Mine primære faginteresser er fysiologi, anatomi og cellebiologi, men jeg elskede også at analysere tekster/film/sange i min gymnasietid.
Jeg har to yngre søskende på hhv. 17 og 21 år, som jeg oftest hjælper med skoleopgaver. Min søster på 17 er pt. i gang med 2. år på gymnasiet, og jeg har ofte hjulpet ham med danskanalyse, engelskanalyse, matematik, kemi, fysik og senest AT og SRP.
Jeg elsker at hjælpe andre og i jobbet som mentor, vil jeg kunne bidrage med faglighed, forståelse og humor. Jeg mener ikke, at det skal være kedeligt eller tørt at lære, og vil derfor bestræbe mig på; 1) at opbygge et tillidsbånd til min "elev", således at denne ikke er bange for at spørge om hjælp, samt 2) at gøre undervisningen interessant at deltage aktivt i, således at læringsudbyttet bliver så stort som muligt.