Dicte H.

Dicte H.

Svarer inden for 16 timer på 60% af beskeder
60% 16 time
Tager imod nye studerende

Dicte H.

Tager imod nye studerende

Online hjælp til Engelsk og Dansk

Foretrukne tider: om formiddagen, om eftermiddagen, om aften, weekend
Undervisningsfag:

Beskrivelse

Hej! Mit navn er Dicte! Jeg er en 19 årig universitetsstuderende der har undervist som tutor siden jeg var 16. Jeg har gennem hele mit skole liv haft let ved fagene engelsk, dansk og marketing/afsætning hvilket har vist sig i flere 12-taller.

Jeg har studeret på Niels Brock Det Internationale Gymnasium hvorfra jeg har fået min viden om marketing/afsætning. Lige nu studerer jeg på SAE Institute Berlin og er bosat i Berlin så kan derfor kun undervise online.

Min engelsk hjælp er meget samtale- og ordforrådsbaseret men kan også hjælpe dig med opgaver osv. (struktur, analysemetoder, grammatik, osv.) Jeg har en god engelsk-amerikansk accent, så det kan evt. smitte lidt af, og så er jeg god til grammatik.

I dansk vil jeg kunne hjælpe med alt det faglige lige fra analyse-metoder i forskellige genre til litteraturhistorie. Jeg vil også kunne hjælpe med afleveringer (struktur, komme igang, evt. analysepunkter osv.)

I afsætning/marketing vil jeg kunne hjælpe med forståelse af modeller og hvordan de bruges samt afleveringer eller andre opgaver (hvilke modeller der skal bruges, hvilken information man får fra given materiale, osv.)

Skriv endelig! Så finder vi ud af noget.