Elma H.

Elma H.

Responds within 54 hrs, to 20% of messages
20% 48 time+
Fra 100 kr/time

Elma H.

Effektiv (og sjov) lektiehjælp

  • 5/5 (bedømt af 1 student)
  • -
  • 2 Undervist i
  • Tilbyder online undervisning
  • Foretrukne tider: om eftermiddagen, om aften, weekend
Pris Fra 100 kr/time
Foretrukne tider: om eftermiddagen, om aften, weekend

Kontaktformular

Denne tutor er ikke aktiv.

Denne tutor har ikke været aktiv på det seneste. Find en anden tutor, der med større sandsynlighed vil svare på din anmodning.

Søg en anden tutor

Beskrivelse

Halløj!:)

Jeg hedder Elma og har gået på Aalborg Katedralskole med Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B som studieretning (STX).

Jeg er super venlig og imødekommende og tilbyder lektiehjælp i bioteknologi, matematik, dansk, engelsk, tysk og musik - alle sammen fag, hvor jeg har topkarakter. Jeg har erfaring med at lære fra mig og kan hjælpe dig med lektier, afleveringer, projekter, præsentationer og større skriftlige opgaver, uanset om du går i folkeskole eller på gymnasiet.

Jeg synes, det er vigtigt, der er 100% fokus på den enkelte elev og at læringsmiljøet skal være tilrettelagt på den måde, der passer bedst til dig. Jeg står klar til at hjælpe dig med endeligt at forstå de dér andengradsligninger, skrive en 12-tals debatterende artikel, hjælpe dig med en tysk-aflevering - med andre ord vil jeg rigtigt gerne hjælpe dig med at skabe succesoplevelser i skolen og superfed motivation til at lære!

Jeg ser frem til at hjælpe dig!:)