Busra C.

Busra C.

Busra C.

Færdiguddannet folkeskolelærer

Undervisningsfag:

Beskrivelse

Jeg vil beskrive mig selv som imødekommende, snakkesalig og energisk. Jeg er meget engageret i mit arbejde og går op i, at tingene bliver professionelt udført. I vil finde ud af, at jeg er en hjælpsom person der giver en hånd med, hvor jeg kan. Min tilgang til eleverne er omsorgsfuld og nærværende, da jeg tror på, at den gode relation mellem lærer og elev har en afgørende betydning for barnets udvikling, både fagligt og socialt. For mig som kommende lærer er tryghed ligeledes væsentligt da jeg, som eleverne, har behov for samhørighed, fællesskab, tillid og humor for at kunne udvikle den optimale undervisning og derfor er et godt kollegialt miljø væsentligt for mig.

Jeg er i gang med læreruddannelsen, og har derfor en hel del viden og erfaring med børn og unge. Jeg er færdiguddannet til januar 2023. Det som blandt andet motiverer mig igennem min uddannelse, er at jeg skal være med til at hjælpe eleverne godt i gang med at udvikle deres sociale og faglige kompetencer, som skal gøre dem til hele mennesker og forberede dem til deres videre uddannelsesforløb. Mit hovedfag er dansk. Som andet og tredje fag har jeg kristendomskundskab og hjemkundskab. Jeg har afsluttet, samt bestået alle tre fag.

Jeg har endvidere haft et forløb under uddannelsen om læse- og skrive vanskeligheder, samt har viden om dyslexia kva dette modul. Jeg skriver min bachelor om dyslexia og har haft en enkelt elev som jeg har hjulpet med sine udfordringer.