Christian J.

Christian J.

Tager imod nye studerende

Christian J.

Tager imod nye studerende

Fysik- og Matematik-studerende ved Aalborg Universitet som underviser på folkeskole og gymnasie niveau.

  • Tilbyder online undervisning
  • Fra  180 kr/time
Pris Fra 180 kr/time
Undervisningsfag:
Beskrivelse Typer af lektioner Referencer

Beskrivelse

Jeg er studerende på Fysik- og Matematik-studiet på AAU og går på 6. semester. Jeg har tidligere læst og gennemført en datamatiker uddannelse på Dania og læst et enkelt års software på AAU. Jeg er også underviser på Gotutor hvor jeg stadig har elever.

En af de ting der motiverede mig til at være lektiehjælper, er at det altid er en oplevelse at snakke med andre om de emner man er interesseret i. Derudover giver det en vis indre tilfredsstillelse at hjælpe andre med at forstå det stof, som man er passioneret om. Dette er eksemplificeret i at vores semester gruppe på universitetet altid er villige til at spørger hinanden til råds og komme med forklaringer på alt omhandlende fysik og matematik.

Typer af lektioner

Standard lesson

180 kr / 55 min

Referencer (1)

+ Tilføj reference
Christina V.

Christina V.

Uverificeret reference

Christian er i min studiegruppe på uni, hvor vi læser fysik og matematik sammen. Han er super flink og altid sød til at forklare ting til opgaveregning efter vores forelæsninger. Jeg er ofte totalt forvirret, men hvis jeg spørger ham om hjælp til opgaver, ender han med at få det til at give mening for mig. Han er meget tålmodig i sin forklaring, så selvom jeg synes spørgsmålene er lidt fjollede og svaret sikkert er åbenlyst, så er det alligevel rigtig nemt at spørge ham, uden at skulle tænke over, om det nu er et dumt spørgsmål.